3 курс «Ресторанного та туристичного бізнесу(ВХП)»
Поточний рік
Українська мова
58 годин(и)
Українська література
42 годин(и)
Іноземна мова*
60 годин(и)
Історія України*
60 годин(и)
Фізика,астрономія
42 годин(и)
Фізична культура
75 годин(и)
Іноземна мова* (за професійним спрямуванням)
34 годин(и)
Українська мова*(за професійним спрямуванням)
34 годин(и)
Неорганічна хімія*
56 годин(и)
Органічна хімія*
42 годин(и)
Основи екології*
26 годин(и)
Мікробіологія та фізіологія*
42 годин(и)
Технологія виробництва кулінарної продукцї*
36 годин(и)
Історія України*
94 годин(и)
Культурологія*
34 годин(и)
Іноземна мова* (за професійним спрямуванням)
34 годин(и)
Неорганічна хімія*
56 годин(и)
Органічна хімія*
42 годин(и)
Технічне креслення*
46 годин(и)
Культурологія*
34 годин(и)
Товарознавство харчових продуктів*
35 годин(и)
Технології.Кулінарія
26 годин(и)
Технологія виробництва кулінарної продукці*
36 годин(и)
Товарознавство харчових продуктів*
35 годин(и)
Гігієна та санітарія*
36 годин(и)
Сучасні наукові напрямки в харчуванні*
36 годин(и)
Економічна теорія
34 годин(и)
Основи екології*
26 годин(и)
Комп'ютерна техніка
48 годин(и)
Мікробіологія та фізіологія*
42 годин(и)