3 курс «Ресторанного та туристичного бізнесу(ВХП)»
Поточний рік
Іноземна мова* (за професійним спрямуванням)
80 годин(и)
Основи філософських знань
32 годин(и)
Українська мова*(за професійним спрямуванням)
34 годин(и)
Вища математика
56 годин(и)
Технологія виробництва кулінарної продукці*
152 годин(и)
Устаткування закладів ресторанного господарства
64 годин(и)
Основи охорони праці
42 годин(и)
Технологія страв національних кухонь
75 годин(и)
Сучасна українська кухня
75 годин(и)
Технологія борошняних кондитерських виробів
70 годин(и)
Кулінарне мистецтво
70 годин(и)
Креслення (Технічне креслення*)
46 годин(и)
Аналітична хімія
70 годин(и)
Процеси і апарати
56 годин(и)
Фізична і колоїдна хімія
48 годин(и)
Біохімія
48 годин(и)
Соціологія*
70 годин(и)
Інформаційні системи та технології
56 годин(и)
Фізичне виховання
120 годин(и)