4 курс «Ресторанного та туристичного бізнесу(ВХП)»
Поточний рік
Технологія виробництва кулінарної продукції
136 годин(и)
Устаткування закладів ресторанного господарства
64 годин(и)
Технологія борошняних кондитерських виробів
70 годин(и)
Основи філософських знань
48 годин(и)
Іноземна мова (за професійним спрямуванням)
134 годин(и)
Українська мова (за професійним спрямуванням)
48 годин(и)
Аналітична хімія
80 годин(и)
Процеси і апарати харчових виробництв
56 годин(и)
Соціологія
42 годин(и)
Інформаційні сиситеми та технології
42 годин(и)
Іноземна мова (друга за вибором)
75 годин(и)
Фізичне виховання
128 годин(и)