4 курс «Ресторанного та туристичного бізнесу(ВХП)»
Поточний рік
Технологія виробництва кулінарної продукції
68 годин(и)
Товарознавство харчових продуктів
56 годин(и)
Гігієна та санітарія
51 годин(и)
Історія України
56 годин(и)
Економічна теорія
51 годин(и)
Культурологія
51 годин(и)
Основи правознавства
56 годин(и)
Неорганічна хімія
56 годин(и)
Органічна хімія
56 годин(и)
Основи екології
56 годин(и)
Комп'ютерна техніка
68 годин(и)
Мікробіологія і фізіологія
56 годин(и)
Фізична та колоїдна хімія
68 годин(и)
Технічне креслення
51 годин(и)
Фізичне виховання
116 годин(и)