3 курс «Ресторанного та туристичного бізнесу(РО)»
Поточний рік
Біологія,екологія
40 годин(и)
Фізика,астрономія
65 годин(и)
Українська мова
62 годин(и)
*Іноземна мова*
62 годин(и)
*Історія України*
113 годин(и)
Фізична культура
95 годин(и)
Організація виробництва*
30 годин(и)
Організація обслуговування*
53 годин(и)
Гігієна та санітарія*
36 годин(и)
Кулінарія (Технологія приготування їжі*)
46 годин(и)
Основи підприємництва*
36 годин(и)
Організація виробництва*
64 годин(и)
Устаткування закладів ресторанного господарства
42 годин(и)
Бухгалтерський облік
42 годин(и)
Барна справа
42 годин(и)
Організація готельного господарства
51 годин(и)
Основи підприємництва*
36 годин(и)
Історія України*
53 годин(и)
Іноземна мова* (за професійним спрямуванням)
53 годин(и)
Українська мова*(за професійним спрямуванням)
53 годин(и)
Економічна теорія*
32 годин(и)
Екологія*
32 годин(и)
Інформатика та комп'ютерна техніка*
45 годин(и)
Іноземна мова* (за професійним спрямуванням)
53 годин(и)
Українська мова*(за професійним спрямуванням)
53 годин(и)
Екологія*
32 годин(и)
Інформатика та комп'ютерна техніка
45 годин(и)