2 курс «Ресторанного та туристичного бізнесу(ВХП)»
Поточний рік
Технологія виробництва кулінарної продукці
86 годин(и)
Товарознавство харчових продуктів
56 годин(и)
Гігієна та санітарія
51 годин(и)
Сучасні наукові напрямки в харчуванні
51 годин(и)
Навчальна практика (Вступ до спеціальності)
30 годин(и)
Навчальна практика
150 годин(и)
Історія України
56 годин(и)
Економічна теорія
51 годин(и)
Культурологія
51 годин(и)
Основи правознавства
56 годин(и)
Неорганічна хімія
56 годин(и)
Органічна хімія
56 годин(и)
Основи екології
56 годин(и)
Комп'ютерна техніка
68 годин(и)
Мікробіологія та фізіологія
56 годин(и)
Технічне креслення
51 годин(и)
Фізичне виховання
124 годин(и)