2 курс «Ресторанного та туристичного бізнесу(ВХП)»
Поточний рік
Технологія виробництва кулінарної продукці
138 годин(и)
Устаткування закладів ресторанного господарства
64 годин(и)
Основи охорони праці
42 годин(и)
Технологія борошняних кондитерських виробів
70 годин(и)
Технологічна практика
210 годин(и)
Основи філософських знань
48 годин(и)
Іноземна мова (за професійним спрямуванням)
122 годин(и)
Українська мова (за професійним спрямуванням)
48 годин(и)
Аналітична хімія
70 годин(и)
Процеси і апарати харчових виробництв
56 годин(и)
Фізична і колоїдна хімія
48 годин(и)
Інформаційні системи та технології
42 годин(и)
Фізичне виховання
120 годин(и)