2 курс «Ресторанного та туристичного бізнесу(ВХП)»
Поточний рік
Технологія виробництва кулінарної продукці*
168 годин(и)
Устаткування закладів ресторанного господарства
64 годин(и)
Основи охорони праці
42 годин(и)
Фізична і колоїдна хімія
48 годин(и)
Інформаційні системи та технології
56 годин(и)
Фізичне виховання
120 годин(и)
Технологія борошняних кондитерських виробів
70 годин(и)
Технологічна практика
210 годин(и)
Іноземна мова* (за професійним спрямуванням)
77 годин(и)
Основи філософських знань (Соціологія)
32 годин(и)
Аналітична хімія
70 годин(и)
Процеси і апарати харчових виробництв
56 годин(и)
Комп'ютерна техніка
48 годин(и)