2 курс «Ресторанного та туристичного бізнесу(ВХП)»
Поточний рік
Українська мова
60 годин(и)
Українська література
60 годин(и)
Іноземна мова*
60 годин(и)
Математика(алгебра і початки аналізу та геометрія)
106 годин(и)
Фізична культура
74 годин(и)
Технології.Кулінарія
26 годин(и)
Товарознавство харчових продуктів*
42 годин(и)
Технологія виробництва кулінарної продукці*
48 годин(и)
Технічне креслення*
46 годин(и)
Гігієна та санітарія*
42 годин(и)
Сучасні наукові напрямки в харчуванні
46 годин(и)
Навчальна практика
150 годин(и)
Іноземна мова* (за професійним спрямуванням)
37 годин(и)
Українська мова*(за професійним спрямуванням)
34 годин(и)
Неорганічна хімія*
56 годин(и)
Органічна хімія*
56 годин(и)
Мікробіологія та фізіологія*
56 годин(и)