4 курс «Ресторанного та туристичного бізнесу(ВХП)»
Поточний рік
Технологія виробництва кулінарної продукції
136 годин(и)
Устаткування закладів ресторанного господарства
64 годин(и)
Економіка підприємств різних типів
60 годин(и)
Основи охорони праці
45 годин(и)
Ресторанний сервіс
45 годин(и)
Основи підприємства та управлінська діяльність
45 годин(и)
Технологія страв національних кухонь
75 годин(и)
Технологія борошняних кондитерських виробів
70 годин(и)
Основи філософських знань
48 годин(и)
Іноземна мова (за професійним спрямуванням)
134 годин(и)
Українська мова (за професійним спрямуванням)
48 годин(и)
Аналітична хімія
80 годин(и)
Процеси і апарати харчових виробництв
56 годин(и)
Соціологія
54 годин(и)
Інформаційні системи та технології
42 годин(и)
Іноземна мова (друга за вибором)
75 годин(и)
Фізичне виховання
120 годин(и)