3 курс «Ресторанного та туристичного бізнесу(РО)»
Поточний рік
Технологія приготування їжі*
70 годин(и)
Організація обслуговування*
104 годин(и)
Устаткування закладів ресторанного господарства
42 годин(и)
Бухгалтерський облік
42 годин(и)
Барна справа
42 годин(и)
Основи менеджменту
64 годин(и)
Управління якістю продукції та послуг
64 годин(и)
Ресторанний сервіс
48 годин(и)
Технологія страв національних кухонь
48 годин(и)
Діловодство
48 годин(и)
Основи філософських знань
42 годин(и)
Іноземна мова* (за професійним спрямуванням)
56 годин(и)
Основи охорони праці та БЖД
48 годин(и)
Економіка підприємства
48 годин(и)
Інформаційні системи та технології
42 годин(и)
Іноземна мова ( друга за вибором)
64 годин(и)
Фізичне виховання
56 годин(и)