4 курс «Ресторанного та туристичного бізнесу(ВХП)»
Поточний рік
Українська мова
31 годин(и)
Українська література
14 годин(и)
Іноземна мова
45 годин(и)
Математика
45 годин(и)
Фізична культура
62 годин(и)
Історія України
28 годин(и)
Економічна теорія
28 годин(и)
Основи філософських знань
28 годин(и)
Соціологія
34 годин(и)
Фізичне виховання
34 годин(и)
Неорганічна хімія
56 годин(и)
Органічна хімія
56 годин(и)
Фізколоїдна хімія
51 годин(и)
Біохімія
34 годин(и)
Мікробіологія і фізіологія
42 годин(и)
Технічне креслення
68 годин(и)
Комп'ютерна техніка
85 годин(и)
Основи електротехніки
34 годин(и)
Технологія виробництва кулінарної продукції
93 годин(и)
Товарознавство харчових продуктів
56 годин(и)
Устаткування закладів ресторанного господарства
34 годин(и)
Санітарія та гігієна
28 годин(и)
Сучасні наукові напрямки в харчуванні
34 годин(и)