4 курс «Ресторанного та туристичного бізнесу(ВХП)»
Поточний рік
Історія України
28 годин(и)
Економічна теорія
28 годин(и)
Основи філософських знань
28 годин(и)
Культурологія
34 годин(и)
Основи правознавства
34 годин(и)
Фізичне виховання
124 годин(и)
Неорганічна хімія
56 годин(и)
Органічна хімія
56 годин(и)
Фізколоїдна хімія
51 годин(и)
Біохімія
34 годин(и)
Мікробіологія і фізіологія
42 годин(и)
Основи екології
28 годин(и)
Технічне креслення
51 годин(и)
Комп'ютерна техніка
85 годин(и)
Основи електротехніки
34 годин(и)
Технологія виробництва кулінарної продукції
93 годин(и)
Товарознавство харчових продуктів
56 годин(и)
Устаткування закладів ресторанного господарства
34 годин(и)
Санітарія та гігієна
28 годин(и)
Сучасні наукові напрямки в харчуванні
34 годин(и)