1 курс «Ресторанного та туристичного бізнесу(ВХП)»
Поточний рік
Українська мова
60 годин(и)
Українська література
60 годин(и)
Іноземна мова*
60 годин(и)
Історія України*
60 годин(и)
Математика(алгебра і початки аналізу та геометрія)
106 годин(и)
Фізична культура
74 годин(и)
Історія України*
34 годин(и)
Іноземна мова* (за професійним спрямуванням)
34 годин(и)
Українська мова*(за професійним спрямуванням)
34 годин(и)
Неорганічна хімія*
56 годин(и)
Органічна хімія*
56 годин(и)
Товарознавство харчових продуктів*
42 годин(и)
Мікробіологія та фізіологія*
56 годин(и)
Технологія виробництва кулінарної продукцї*
48 годин(и)
Гігієна та санітарія*
42 годин(и)
Кулінарія
26 годин(и)
Креслення (Технічне креслення*)
46 годин(и)
Сучасні наукові напрямки в харчуванні
46 годин(и)
Навчальна практика (Вступ до спеціальності)
30 годин(и)
Навчальна практика
150 годин(и)