Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 62
Loading...

Харчові захворювання та їх профілактика.

Дізнаємось

• загальні поняття про інфекційні захворювання, закономірності, їх розповсюдження та профілактики;
• класифікація інфекційних захворювань;
• кишкові інфекційні захворювання, збудники, джерела зараження, способи профілактики;
• харчові отруєння мікробної природи;
• зоонозні інфекції, їх профілактика;
• немікробні харчові отруєння та їх профілактика.

Навчимось

• розрізняти харчові отруєння мікробної та немікробної природи;
• працювати з документами, на основі яких санепідемслужба здійснює аналіз та розслідування харчових отруєнь;
• вміти вирішувати виробничі ситуації.

Матеріали
Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
3 практичні заняття
1
2
3
4