Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 62
Loading...

Методи та способи дезінфекції , їх санітарно-гігієнічна оцінка

Дізнаємось

• правила дотримання санітарного режиму в закладі;
• санітарні вимоги до утримання виробничих, підсобних, торгівельних та побутових приміщень.
• санітарно-гігієнічні вимоги до обладнання, посуду, інвентарю, тари (пакувальних матеріалів) та догляду за ними.
• методи дезінфекції.
• характеристику дезінфекційних засобів.
• гігієнічну характеристика методів дезінсекції та дератизації.

Навчимось

• готувати дезінфікуючі засоби та застосовувати їх при проведенні дезінфекції;
• складати графіки прибирання приміщень в закладі ресторанного господарства.

Матеріали
Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
3 практичні заняття
1
2
3
4