Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 62
Loading...

Санітарно-гігієнічні вимоги до утримання, розміщення та об’ємно-планувальних рішень приміщень підприємств ресторанного господарства (екскурсія).

Дізнаємось

• санітарно-гігієнічні вимоги до планування та розміщення кожної групи приміщень підприємств харчування;
• вимоги до освітлення,вентиляції;
• вимоги до обладнання виробничих цехів та особливість організації робочих місць відповідно технологічного процесу;
• вимоги до оздоблення та будівельних матеріалів;
• вимоги до утримання приміщень підприємств ресторанного господарства.

Навчимось

• аналізувати виконання та дотримування санітарно-гігієнічних вимог ходу екскурсії;
• робити висновки після огляду підприємства харчування відповідно до завдання.

Матеріали
Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
3 практичні заняття
1
2
3
4