Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 62
Loading...

Тема 8. Організація дезінфекційних заходів у підприємствах ресторанного господарства. Дезінсекція та дератизація, методи їх проведення.

Дізнаємось

-що таке дезінфекція,методи її проведення;
-про засоби дезінфекції,які застосовують в ЗРГ;
-про санітарні вимоги,які висувають до миття столового та кухонного посуду.

Навчимось

-давати характеристику та використовувати (готувати) за призначенням дезінфікуючі засоби;
-згідно санітарних норм і правил проводити дезінфекцію,дезінсекцію,дератизацію в ЗРГ;
-проводити сан.обробку столового посуду,приборів,кухонного посуду.
-

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
3 практичні заняття
1
2
3
4