Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 62
Loading...

Тема 3. Санітарно-гігієнічні вимоги до проектування закладів ресторанного господарства.

Дізнаємось

про загальні санітарні вимоги до проектування п.р.г., гігієнічні вимоги ,які висувають до території та генерального плану ділянки забудови.,з основними нормативними документами які звстосовують для проектування закладів ресторанного господарства.

Навчимось

застосовувати знання на практиці

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
3 практичні заняття
1
2
3
4