Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 62
Loading...

Тема 13.Харчові отруєння та їх профілактика.

Дізнаємось

про умови виникнення харчових отруєнь мікробної та немікробної природи,харчові інтоксикації їх збудники,умови зараження,профілактику.

Навчимось

розрізняти та давати характеристику харчовим отруєнням як мікробної так і немікробної природи.Шляхи виникнення,ознаки прояву та профілактичні заходи.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
3 практичні заняття
1
2
3
4