Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 62
Loading...

Тема11.Санітарно-гігієнічні вимоги до виготовлення кондитерських виробів з кремами,зберіганню та реалізації готової продукції.

Дізнаємось

про санітарно-гігієнічні вимоги,які висувають до виготовлення кондитерських виробів з кремами,умови їх зберігання та реалізації;
-санітарно-гігієнічні вимоги до зберігання та реалізації готової продукції і обслуговування споживачів;
-про гігієнічну оцінку якості готових страв і кулінарних виробів.

Навчимось

- організовувати роботу кондитерського цеху,дотримуючисьь санітарно-гігієнічні вимог;
-давати гігієнічну оцінку якості готових страв і кулінарних виробів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
3 практичні заняття
1
2
3
4