Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 62
Loading...

Тема 10.Санітарно-гігієнічні вимоги до механічної і теплової обробки харчових продуктів.

Дізнаємось

-про санітарно-гігієнічні вимоги до проведення механічної та теплової обробки харчових продуктів;
-про санітарні вимоги до приготування холодних страв і закусок.

Навчимось

проводити механічну та теплову обробку харчових продуктів,з дотриманням санітарно-гігієнічних правил.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
3 практичні заняття
1
2
3
4