Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 62
Loading...

Тема 3. Солоні, в»ялені, сушені та копчені риботовари. План заняття: 1.Поняття про солону рибу, сутність та способи консервування, їх вплив на якість. 2.Класифікація та асортимент сольоної риби. 3.Вимоги до якості, дефекти. 4.Пакуваня, маркування, зберігання. 5.Фактори , що визначають ціну. 6. Постачальники. Завдання для самостійної роботи: 1.В”ялена риба: а) поняття, сутність та способи консервування, їх вплив на якість, б

Матеріали
Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9