Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 62
Loading...

Змістовий модуль 8. Риба і рибні товари. Тема 1. Загальні відомості про рибу. План заняття: 1.Стан виробництва та вжитку в Україні риби та рибних товарів. 2.Основні райони рибальства, міроприємства по збереженню та репродукції рибних запасів. 3.Будова тіла, тканани, органи риб. 4.Хімічний склад, харчова цінність риби, співвідношення їстивних та неїстивних частин 5.Характеристика основних родин і видів промислових риб. Завдання для самостійн

Матеріали
Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9