Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 62
Loading...

Змістовий модуль 7. Яйця та товари з яєць. Тема 1. Яйця та товари з яєць. План заняття: 1.Стан виробництва та вжитку на Україні. 2.Яйця: а) особливості хімічного складу та харчова цінність, б) фактори, що формують якість, в) класифікація та асортимент, г) вимоги до якості, дефекти, д) пакуваня, маркування, зберігання, є) постачальники. 3.Товари з яєць: а) особливості хімічного складу та харчова цінність, б) фактори, що

Матеріали
Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9