Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 62
Loading...

Тема 6. М’ясні консерви. Завдання для самостійної роботи: 1.Поняття, особливості хімічного складу та харчова цінність. 2.Фактори, що формують якість Класифікація та асортимент. 1.Вимоги до якості, дефекти. 2.Пакування, маркування, зберігання. 3.Фактори, що визначають ціну. . 4. Постачальники Індивідуальні заняття Практична робота Тема: «М»ясні консерви» 1.Перевірка знань студентів. 2 .Вивчення нового

Матеріали
Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9