Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 62
Loading...

Тема 5. Шинкові вироби. План заняття: 1.Поняття, особливості хімічного складу та харчова цінність. 2.Фактори, що формують якість. 3.Класифікація та асортимент. 4.Вимоги до якості, дефекти. 5.Пакування, маркування, зберігання. 6.фактори, що впливають на ціну. 7.Постачальники. Завдання для самостійної роботи: 1. Шинкові вироби із яловичини Практична робота Тема: «Шинкові вироби» 1.Перевірка знань студентів. 2.Вивче

Матеріали
Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9