Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 62
Loading...

Тема 4. Ковбасні вироби. План заняття: 1.Поняття про ковбасні вироби. 2.Класифікація. 3.Хімічний склад, харчова цінність, шляхи підвищення біологічної цінності. Характеристика основної та допоміжної сировини. 4.Варені ковбаси: а) фактори, що формують якість, б) класифікація та асортимент, в) вимоги до якості, дефекти, г) пакування, маркування, зберігання, д) постачальники. Завдання для самостійної роботи: 1.М”ясні хліби:

Матеріали
Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9