Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 62
Loading...

Тема 3. М’ясні напівфабрикати і кулінарні вироби. План заняття: 1.М”ясні напівфабрикати: а) поняття та харчова цінність, б) фактори, що формують якість, в) класифікація завидами м”яса, способами обробки, термічним станом, асортимент г) вимоги до якості, дефекти, д) пакування, маркування, зберігання. Завдання для самостійної роботи: 1. постачальники. 2.М”ясні кулінарні вироби: а) поняття та харчова цінність, б) фактори, що ф

Матеріали
Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9