Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 62
Loading...

Тема 2 М’ясо птиці, кроликів, дичини. План заняття: 1.Види і породи сільськогосподарської птиці. 2.Особливості будови тканин, харчова цінність м”яса птиці. 3.Класифікація м”яса птиці за віком, видом, термічним станом, поділу, вгодованості та якості обробки тушок. 4.Вимоги до якості, дефекти. 5.Пакування, маркування, зберігання м”яса птиці. 6.Постачальники. Завдання для самостійної роботи: 1.М”ясо кроликів. 2.М”ясо дичини.

Матеріали
Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9