Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 62
Loading...

Змістовий модуль 6. М’ясо та м’ясні товари Тема 1. М’ясо і субпродукти. План заняття: 1.Стан виробництва та вжитку в Україні м”яса та м”ясопродуктів. 2.Характеристика основних тканин м”яса, будова, властивості і значення для товарознавчої оцінки якості м”яса. 3.Харчова цінність м”яса. Особливості хімічного складу, енергетична цінність і засвоювиність м”яса. 4.Коротка характеристика забійних тварин. 5.Первинна обробка тварин. 6.Післязабі

Матеріали
Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9