2 курс «Ресторанного та туристичного бізнесу(ВХП)»
Поточний рік
Історія України
56 годин(и)
Економічна теорія
51 годин(и)
Культурологія
51 годин(и)
Основи правознавства
56 годин(и)
Неорганічна хімія
56 годин(и)
Органічна хімія
56 годин(и)
Основи екології
56 годин(и)
Комп'ютерна техніка
68 годин(и)
Мікробіологія та фізіологія
56 годин(и)
Технологія виробництва кулінарної продукці
86 годин(и)
Товарознавство харчових продуктів
56 годин(и)
Технічне креслення
51 годин(и)
Фізичне виховання
108 годин(и)
Гігієна та санітарія
51 годин(и)
Сучасні наукові напрямки в харчуванні
51 годин(и)
Навчальна практика (Вступ до спеціальності)
30 годин(и)
Навчальна практика
150 годин(и)