2 курс «Ресторанного та туристичного бізнесу(РО)»
Поточний рік
Устаткування закладів ресторанного господарства
42 годин(и)
Бухгалтерський облік
42 годин(и)
Барна справа
42 годин(и)
Основи менеджменту
64 годин(и)
Управління якістю продукції та послуг
64 годин(и)
Ресторанний сервіс
48 годин(и)
Готельно-туристичні комплекси
64 годин(и)
Організація транспортного обслуговування
48 годин(и)
Технологія страв національних кухонь
48 годин(и)
Діловодство
48 годин(и)
Виробнича практика (професійна)
90 годин(и)
Основи охорони праці та БЖД
48 годин(и)
Економіка підприємства
48 годин(и)
Інформаційні системи та технології
42 годин(и)
Іноземна мова ( друга за вибором)
64 годин(и)
Фізичне виховання
56 годин(и)