Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 62
Loading...

Тема 4. Хліб і хлібобулочні вироби. План лекції: 1.Поняття, особливості хімічного складу та харчова цінність. 2.Фактори, що формують якість. 3.Класифікація та асортимент хлібобулочних виробів. Завдання для самостійної роботи : 1.Класифікація та асортимент хлібобулочних виробів. 2.Вимоги до якості, дефекти хліба та хлібобулочних виробів. 3.Пакування, маркування, зберігання хліба та хлібобулочних виробів. 4.Постачальники. Практична робота

Матеріали
Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9