Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 62
Loading...

Змістовий модуль 3. Зерноборошняні та хлібобулочні товари. Тема 1. Зерно і крупи. План лекції: 1.Стан виробництва зерна та продуктів його переробки в Україні. 2.Класифікація зернових культур, їх коротка характеристика. 3.Будова зерна пшениці, особливості хімічного складу. 4.Харчова цінність основних видів зерна. 5.Дефекти, хвороби, шкідники зерна. 6. Вплив якості зерна на якість продуктів його переробки 7. Крупи: а) поняття, особливості хі

Матеріали
Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9