Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 62
Loading...

Тема 3. Свіжі плоди. План лекції: 1. Класифікація свіжих плодів. 2.Зерняткові плоди: а) види, будова, особливості хімічного складу, харчова цінність. б) класифікація, характеристика основних помологічних сортів, в) вимоги до якості, хвороби та пошкодження, г) коротка характеристика плодів, що рідко зустрічаються, . д) постачальники. 3.Кісточкові плоди: а) види, будова, особливості хімічного складу, харчова цінність. б) класифікац

Матеріали
Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9