Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 62
Loading...

Практична робота Тема: «Свіжі овочі» 1.Вивчення нового матеріалу, узагальнення та закріплення знань: а) вивчення правил приймання та методів відбору середнього зразку, б) вивчення та розпізнавання хвороб та пошкоджень. 2.Первинне примінення знань (органолептична оцінка якості зразку свіжих овочів згідно алгоритму роботи за допомогою викладача). 3. Примінення знань у стандартних умовах з метою придбання вмінь та навичок (органолептична оцінка

Матеріали
Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9