Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 62
Loading...

Змістовий модуль 2. Плоди, овочі, гриби, продукти їх переробки. Тема 1. Загальна характеристика. Свіжі овочі. План лекції: 1.Особливості хімічного складу та харчової цінності плодів та овочів. 2.Класифікація свіжих овочів. Товарознавча характеристика бульбоплодів : а) види, будова, особливості хімічного складу, харчова цінність. б) класифікація, характеристика основних господарсько-ботанічних сортів, в) вимоги до якості, хвороби та пошкодження, г) коротка хара

Матеріали
Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9