Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 62
Loading...

Товари побутової хімії

Дізнаємось

основи мікробіології та санітарії, перспективи виробництва та вжитку товарів; чинники, що впливають на якість та визначають ціни; класифікація, асортимент (включаючи місцевий); вимоги до якості, дефекти; маркування, упакування, транспортування та зберігання різних груп товарів; фактори, що впливають на ціни на товари, постачальників.

Навчимось

розпізнавати асортимент товарів, знайти їх місце в класифікації, визначати якість товарів, дефекти за органолептичними показниками та стандартами, роздрібні ціни, надати консультацію щодо споживчих властивостей, призначення, способу вжитку, терміну та режиму зберігання товарів.

Матеріали
Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22