Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 62
Loading...

Класифікація та асортимент товарів

Дізнаємось

основи мікробіології та санітарії, перспективи виробництва та вжитку товарів; чинники, що впливають на якість та визначають ціни; класифікація, асортимент (включаючи місцевий); вимоги до якості, дефекти; маркування, упакування, транспортування та зберігання різних груп товарів; фактори, що впливають на ціни на товари, постачальників.

Навчимось

розпізнавати асортимент товарів, знайти їх місце в класифікації, визначати якість товарів, дефекти за органолептичними показниками та стандартами, роздрібні ціни, надати консультацію щодо споживчих властивостей, призначення, способу вжитку, терміну та режиму зберігання товарів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22