Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 62
Loading...

Товарознавча характеристика букетів та квіткових композицій

Дізнаємось

нормативно- правову базу, яка відображає питання сучасного становища та шляхи розвитку ринку квітів, політику ціноутворення, нормативно-технічну та відомчу документацію, класифікацію та асортимент квітів, формуючі та сприятливі фактори збереження якості, вплив умов вирощування квіткової продукції на ступінь її декоративності як товару, вплив способів зберігання (температури, використання хімічних реагентів та пакувальних матеріалів) на збереження декоративності квіткової продукції; прогресивні напрями вирощування, транспортування та зберігання квіткової імпортної продукції; прогресивні напрями вирощування, транспортування та зберігання квіткової імпортної продукції; види, зміст і структуру нормативних документів, які необхідні при вирощуванні, реалізації та зберіганні квіткової продукції, а також НД, необхідні для імпорту та транзиту квіткової продукції з-за кордону.

Навчимось

розпізнавати асортимент квітів, аналізувати асортимент за споживчими властивостями та показниками якості, використовувати раціональні та часто застосовувані органолептичні, соціологічні методи контролю якості товарів, розшифрувати маркувальні позначення, визначати відповідність якості квітів діючої документації, визначати причини пошкодження квітів та здійснювати міри по перешкоджанню втрати зрілості, ціни на товарному ринку.Вміти користуватися нормативними документами з питань стандартизації, метрології і сертифікації. Вміти проводити аналіз і оцінку якості непродовольчих товарів за показниками, користуючись нормативними документами. Користуючись нормативними документами, вміти розпізнавати штриховий код товару. Оцінювати споживні властивості та визначати конкурентоспроможність квітів та квіткової продукції.

Матеріали
Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12