Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 62
Loading...

Дослідження супутніх товарів квіткової продукції

Дізнаємось

розпізнавати асортимент квітів, аналізувати асортимент за споживчими властивостями та показниками якості, використовувати раціональні та часто застосовувані органолептичні, соціологічні методи контролю якості товарів, розшифрувати маркувальні позначення, визначати відповідність якості квітів діючої документації, визначати причини пошкодження квітів та здійснювати міри по перешкоджанню втрати зрілості, ціни на товарному ринку.Вміти користуватися нормативними документами з питань стандартизації, метрології і сертифікації. Вміти проводити аналіз і оцінку якості непродовольчих товарів за показниками, користуючись нормативними документами. Користуючись нормативними документами, вміти розпізнавати штриховий код товару. Оцінювати споживні властивості та визначати конкурентоспроможність квітів та квіткової продукції.

Навчимось

розпізнавати асортимент квітів, аналізувати асортимент за споживчими властивостями та показниками якості, використовувати раціональні та часто застосовувані органолептичні, соціологічні методи контролю якості товарів, розшифрувати маркувальні позначення, визначати відповідність якості квітів діючої документації, визначати причини пошкодження квітів та здійснювати міри по перешкоджанню втрати зрілості, ціни на товарному ринку.Вміти користуватися нормативними документами з питань стандартизації, метрології і сертифікації. Вміти проводити аналіз і оцінку якості непродовольчих товарів за показниками, користуючись нормативними документами. Користуючись нормативними документами, вміти розпізнавати штриховий код товару. Оцінювати споживні властивості та визначати конкурентоспроможність квітів та квіткової продукції.

Матеріали
Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12