Вхід
Головна
Педагогічний склад
Електронні підручники
Критерії оцінювання
Критерії оцінювання тестів
5-ти бальна система
Оцінка
%
2 (два)
3 (три)
4 (чотири)
5 (п'ять)
12-ти бальна система
Оцінка
%
1 (один)
2 (два)
3 (три)
4 (чотири)
5 (п'ять)
6 (шість)
7 (сім)
8 (вісім)
9 (дев'ять)
10 (десять)
11 (одинадцять)
Головна
Електронні підручники
Виробництво харчової продукції 2017-2021,ВХП-8 ,ІІІ курс
Процеси і апарати харчових виробництв
Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД
62
Loading...
Процеси і апарати харчових виробництв
Критерії оцінювання
1.67%
№
Тема
6 лекції
1
Тема 1.1. Основні положення і наукові основи курсу
2
Тема 1.2. Моделювання процесів і апаратів.
6 практичні заняття
1
Обгрунтування сутності технологічних процесів приготування страв на основі гідромеханічних процесів.