Блажиєвська Н.М.

Балів рейтингу - 0 /

Годин підвищення кваліфікації -

ПредметГрупи
2020-2021 н.р.
Технології.Кулінарія ВХП-12
Кулінарія (Технологія приготування їжі*) РО-6
Сучасні наукові напрямки в харчуванні ВХП-13
Технічне креслення* ВХП-12, ВХП-10
Технологія приготування їжі* РО-5
Технологія борошняних кондитерських виробів ВХП-10, ВХП-8
Технологія виробництва кулінарної продукці ВХП-13
Технологія виробництва кулінарної продукці* ВХП-10, ВХП-12
Технологія напівфабрикатів високого ступеня готовності ВХП-8
Технологія страв національних кухонь РО-5
Технологія страв національної кухні ВХП-8
Гігієна та санітарія* РО-5
Технології.Кулінарія ВХП-10
Технологія виробництва кулінарної продукції ВХП-8
2019-2020 н.р.
Технічне креслення* ВХП-10
Технологія приготування їжі* РО-5
Технологія борошняних кондитерських виробів ВХП-10, ВХП-9, ВХП-8
Технологія виробництва кулінарної продукці* ВХП-10
Технологія напівфабрикатів високого ступеня готовності ВХП-8, ВХП-6
Технологія страв національних кухонь РО-5, РО-4
Технологія страв національної кухні ВХП-8, ВХП-6
Гігієна та санітарія* РО-5
Технології.Кулінарія ВХП-10
Технологія виробництва кулінарної продукції ВХП-8, ВХП-9
Тем для тестування - 19 Кількість питань - 922
ПредметЕлектронний підручник