Світлична М.Л.

Балів рейтингу - 0 /

Годин підвищення кваліфікації -

ПредметГрупи
2020-2021 н.р.
Організація виробництва в закладах ресторанного господарства ВХП-11, ВХП-9, ВХП-8
Організація виробництва в закладах ресторанного господартва ВХП-13
Організація виробництва в закладах ресторанного господартва* ВХП-10
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства ВХП-8
2019-2020 н.р.
Організація виробництва в закладах ресторанного господарства ВХП-11, ВХП-9, ВХП-6, ВХП-8, ВХП-7
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства ВХП-8
Організація виробництва РО-4
Організація обслуговування РО-4
Тем для тестування - 1 Кількість питань - 60
ПредметЕлектронний підручник