Нагорна Л.М.

Балів рейтингу - 0 /

Годин підвищення кваліфікації -

ПредметГрупи
2020-2021 н.р.
Технології.Кулінарія ВХП-12
Кулінарія (Технологія приготування їжі*) РО-6
Організація виробництва в закладах ресторанного господартва* ВХП-10
Основи стандартизації та контролю якості харчової продукції ВХП-9, ВХП-8
Технологія борошняних кондитерських виробів ВХП-11, ВХП-10, ВХП-8
Технологія виробництва кулінарної продукці* ВХП-10, ВХП-12
Технологія виробництва кулінарної продукції ВХП-11
Технологія напівфабрикатів високого ступеня готовності ВХП-8
Технологія страв національних кухонь ВХП-9, РО-5
Технологія страв національної кухні ВХП-8
Управління якістю продукції та послуг РО-5
Устаткування закладів ресторанного господарства РО-5
Організація виробництва в закладах ресторанного господарства ВХП-8
Технології.Кулінарія ВХП-10
2019-2020 н.р.
Організація виробництва в закладах ресторанного господартва* ВХП-10
Основи стандартизації та контролю якості харчової продукції ВХП-8, ВХП-7, ВХП-6
Технологія борошняних кондитерських виробів ВХП-11, ВХП-10, ВХП-8
Технологія виробництва кулінарної продукці* ВХП-10
Технологія виробництва кулінарної продукції ВХП-11
Технологія напівфабрикатів високого ступеня готовності ВХП-8
Технологія страв національних кухонь РО-4
Технологія страв національної кухні ВХП-8, ВХП-6, ВХП-7
Організація виробництва в закладах ресторанного господарства ВХП-8, ВХП-6
Технології.Кулінарія ВХП-10
Тем для тестування - 3 Кількість питань - 125
ПредметЕлектронний підручник