Нагорна Л.М.

Балів рейтингу - 0 /

Годин підвищення кваліфікації -

ПредметГрупи
2020-2021 н.р.
Технології.Кулінарія ВХП-12
Кулінарія (Технологія приготування їжі*) РО-6
Організація виробництва в закладах ресторанного господартва* ВХП-10
Основи стандартизації та контролю якості харчової продукції ВХП-9
Основи стандартизації та контролю якості харчової продукції ВХП-8
Технологія борошняних кондитерських виробів ВХП-11
Технологія борошняних кондитерських виробів ВХП-10
Технологія виробництва кулінарної продукці* ВХП-10
Технологія виробництва кулінарної продукці* ВХП-12
Технологія виробництва кулінарної продукції ВХП-11
Технологія напівфабрикатів високого ступеня готовності ВХП-8
Технологія страв національних кухонь ВХП-9
Технологія страв національних кухонь РО-5
Технологія страв національної кухні ВХП-8
Управління якістю продукції та послуг РО-5
Устаткування закладів ресторанного господарства РО-5