Кондратенко Л.М.

Балів рейтингу - 0 /

Годин підвищення кваліфікації -

ПредметГрупи
2020-2021 н.р.
Барна справа РО-5
Організація виробництва в закладах ресторанного господарства ВХП-9
Організація виробництва в закладах ресторанного господартва* ВХП-12
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства ВХП-11, ВХП-8
Організація обслуговування* РО-5
Організація обслуговування* РО-6
Ресторанний сервіс ВХП-9, РО-5
Технологія і організація туристичного обслуговування ТО-5
Туристичні ресурси України* ТО-6
Туристичні ресурси України ТО-7
Туристичні ресурси України * ТО-5
2019-2020 н.р.
Барна справа РО-5
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства ВХП-6, ВХП-7
Організація обслуговування* РО-5
Ресторанний сервіс РО-5, РО-4
Технологія і організація туристичного обслуговування ТО-5, ТО-4
Туристичні ресурси України * ТО-5
Тем для тестування - 40 Кількість питань - 1198
ПредметЕлектронний підручник