Житомирський торгово-економічний коледж
Головна
Електронні підручники
4 курс «Ресторанного та туристичного бізнесу(ВХП)»
Довідка
Довідка
Loading...
4 курс «Ресторанного та туристичного бізнесу(ВХП)»
Поточний рік
1
2
3
4
Психологія та етика
32 годин(и)
Іноземна мова (друга)
48 годин(и)
Основи підприємництва і управлінської діяльності
56 годин(и)
Інформаційні технології у ВХП
32 годин(и)
Організація виробництва в закладах ресторанного господарства
24 годин(и)
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства
64 годин(и)
Основи стандартизації та контролю якості харчової продукції
48 годин(и)
Основи охорони праці
32 годин(и)
Економіка підприємств різних типів
56 годин(и)
Технологія страв національної кухні
56 годин(и)
Технологія напівфабрикатів високого ступеня готовності
32 годин(и)