Житомирський торгово-економічний коледж
Головна
Електронні підручники
4 курс «Ресторанного та туристичного бізнесу(ВХП)»
Довідка
Довідка
Loading...
4 курс «Ресторанного та туристичного бізнесу(ВХП)»
Поточний рік
1
2
3
Організація виробництва в закладах ресторанного господарства
30 годин(и)
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства
32 годин(и)
Основи стандартизації та контролю якості харчової продукції
45 годин(и)
Економіка підприємств різних типів
60 годин(и)
Основи охорони праці
45 годин(и)
Ресторанний сервіс
45 годин(и)
Основи підприємства та управлінська діяльність
45 годин(и)
Технологія страв національних кухонь
75 годин(и)
Іноземна мова (друга за вибором)
75 годин(и)