Житомирський торгово-економічний коледж
Головна
Електронні підручники
2 курс «Ресторанного та туристичного бізнесу(ВХП)»
Довідка
Довідка
Loading...
2 курс «Ресторанного та туристичного бізнесу(ВХП)»
Поточний рік
1
2
3
Історія України
56 годин(и)
Економічна теорія
51 годин(и)
Культурологія
51 годин(и)
Основи правознавства
56 годин(и)
Неорганічна хімія
56 годин(и)
Органічна хімія
56 годин(и)
Основи екології
56 годин(и)
Комп'ютерна техніка
68 годин(и)
Мікробіологія та фізіологія
56 годин(и)
Технологія виробництва кулінарної продукці
86 годин(и)
Організація виробництва в закладах ресторанного господартва
68 годин(и)
Товарознавство харчових продуктів
56 годин(и)
Технічне креслення
51 годин(и)
Фізичне виховання
108 годин(и)
Гігієна та санітарія
51 годин(и)
Сучасні наукові напрямки в харчуванні
51 годин(и)
Навчальна практика (Вступ до спеціальності)
30 годин(и)
Навчальна практика
150 годин(и)